top of page
Dakwerken Devadder

PLATTE DAKEN EN GROENDAKEN VERVANGEN, HERSTELLEN OF PLAATSEN

Specialist in groendaken en platte daken met roofing in Mortsel en omgeving

Inmiddels hebben wij 14 jaar ervaring in het leggen, vervangen en renoveren van platte daken en groendaken. U heeft de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Bij Dakwerken Devadder kunt u onder meer terecht voor het plaatsen van roofing. Wij leggen, herstellen en renoveren platte daken met roofing. Ontdekt u scheuren of blazen in dit type dakbedekking? Schakel dan snel onze hulp in om erger te voorkomen. Daarnaast helpen wij u graag verder met groendaken, een duurzame en milieuvriendelijke oplossing die bovendien lang meegaat!

groendak

Professionele werkwijze en materialen van topkwaliteit

Bij het aanleggen en renoveren van platte daken en groendaken (inclusief het plaatsen van roofing) komt een hoop kijken. De ervaring en kennis van Dakwerken Devadder komt daarom goed van pas. Met passie voor ons vak zetten wij alles op alles om uw dak perfect te maken. Wij werken alleen met materialen van topkwaliteit om uw dak 100% weerbestendig te maken en goed te isoleren. En dat ziet u gegarandeerd terug op uw energierekening! Dat bespaart u een hoop geld, terwijl wij de klus voor u klaren.

Persoonlijke benadering bij platte daken en groendaken in Mortsel

Ons bedrijf is gevestigd in Mortsel, maar we zijn ook werkzaam in andere plaatsen in de regio. Zo werken wij ook aan groendaken en platte daken in Edegem, Boechout en Borsbeek. Ons team wordt geroemd om hun persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de projecten. Hierbij blijven we uiteraard professioneel en alles wordt naar tevredenheid afgehandeld. Wij bieden u scherpe tarieven aan. En zeg nu zelf: een mooi en kwalitatief goed dak tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wie wil dat nu niet?

ZOEKT U HULP BIJ HET VERVANGEN OF AANLEGGEN VAN PLATTE DAKEN OF GROENDAKEN? NEEM DAN VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE OF VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page