top of page
Dakwerken Devadder

DAKWERKEN DEVADDER VOOR DAKWERKEN AAN HELLENDE DAKEN

Uw dakwerker voor hellende daken in de regio Mortsel

Wilt u de hulp inschakelen van een ervaren dakwerker met veel kennis van hellende daken? Zoek niet verder. Dakwerken Devadder uit Mortsel is de specialist op dit gebied. Wij hebben 14 jaar ervaring en helpen u graag met:

Dakwerken aan hellende daken met pannen

Dakwerken aan hellende daken met leien

Het plaatsen van veluxramen

Zink- en koperwerk(plaatsing & herstelling dakgoten en afvoeren)

Herstellen van dakbedekking

Isolatie hellend dak

daktimmerwerken

Pannen en leien van hoge kwaliteit

Het aanleggen en vervangen van daken dient met de uiterste zorg te gebeuren. Besteed dit daarom uit aan een betrouwbare specialist. Onze vakbekwame dakwerkers gaan op professionele wijze te werk en gebruiken de juiste materialen. Wij leggen uitsluitend pannen en leien van hoge kwaliteit. Deze zijn weerbestendig en gaan niet zomaar vliegen. Zo zit u er altijd veilig en beschermd bij en ziet het dak van uw woning er weer prachtig uit! Wij leggen niet alleen hellende daken, maar voeren ook herstellingen en renovaties uit. Daarnaast staan we in voor de isolatie van uw hellend dak. We doen dit in de ruime omgeving van Mortsel.

Optimaal resultaat met zelfwerkend patroon

De zelfwerkend patroon van Dakwerken Devadder houdt een oogje in het zeil tijdens het project. Aarzel niet om uw vragen en persoonlijke wensen aan hem voor te leggen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat de klus naar uw volle tevredenheid wordt gerealiseerd. Een optimaal resultaat is waar we samen voor gaan. En dat alles tegen een verbazingwekkend scherp tarief!

DE DAKWERKERS VAN ONS BEDRIJF HELPEN U GRAAG VERDER MET DE AANLEG EN VERVANGING VAN HELLENDE DAKEN. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OF EEN GRATIS OFFERTE VOOR HELLENDE DAKEN.

bottom of page